Zasaditve in drevesnica

Načrtovanje vrtov

Načrtovanje vrtov

Načrtovanje vrtov je storitev naših strokovnjakov, ki zelo dobro poznajo lastnosti okrasnih in uporabnih rastlin, kakor tudi trende v oblikovanju vrtov za zasebne vrtove in poslovne stavbe.

Pri načrtovanju je potrebno poznati podrobnosti, kot so mikrolokacija, tip zemlje, strani neba in lokacija stavbe, ki odločajo o primernosti rastlin, ki jih bomo zasadili.

Z veseljem prisluhnemo vašim željam in potrebam, zato si skupaj ogledamo bodoči vrt. Na podlagi izmere in razgovora na terenu, naredimo računalniško skico.

Sledi načrt zasaditve ter okvirna vrednost celotnega projekta od načrtovanja do izvedbe.


Urejanje vrtov

Na področju urejanja vrtov imamo dolgoletne izkušnje, saj ste nam mnogi že zaupali urejanje gredic, parkov, drevoredov, zelenic, setev trave, polaganje travne ruše, zasaditev zunanjih korit in tretiranje rastlin s fitofarmacevtskimi sredstvi.

Ogledalo vsake stavbe je urejen okrasni vrt. To velja tako za vaše družinske hiše, kakor tudi poslovne zgradbe.

V naši drevesnici ponujamo preko 200 različnih sort okrasnih rastlin. Na voljo je več različnih velikosti dreves iglavcev in listavcev ter grmovnic za sončne in senčne lege, kot tudi sadik za zasaditev živih mej in sadik za zasaditev brežin.

V ponudbi imamo tudi oblikovane rastline različnih velikosti, ki jim rečemo vrtni bonsaji. Nudimo več vrst jagodičevja in sadike sadnega drevja.