Ostala ponudba

Rezano cvetje

Rezano cvetje

Ponudba rezanega cvetja je v vsakem letnem času široka in prilagojena trenutni sezoni (pomladansko, poletno, jesensko in zimsko cvetje).

Vedno je na voljo veliko barvnih kombinacij za različne izdelke iz cvetja.

Posebej radi postrežemo z novimi, manj običajnimi vrstami cvetja, da z njimi lahko razveselite vaše najdražje.

Cvetje vam oblikujemo v šopke in aranžmaje, ki so primerni za mnoge življenjske dogodke, kjer je cvetje nepogrešljivo.


Lončnice

Lončnice v naši ponudbi so visoke kvalitetne, redno vzdrževane in oskrbovane.

Na prodajnih mestih imajo optimalne pogoje za rast, zato so v dobri kondiciji, ko jih prinesete v vaš dom. To pa je pogoj, da boste dolgo uživali v njihovi družbi, če boste sledili navodilom naših strokovjakov.

Nekatere pa so namenjene le temu, da vam delajo družbo krajši čas, a še vedno nekoliko dalj časa, kakor šopek na mizi.

Tiste iz naše proizvodnje pa so še posebej zdrave in kvalitetne, saj so ves čas rastle pri nas, kjer smo jim nudili optimalne pogoje za rast in razvoj.


Darilni program

Darilni program

Poleg cvetja in lončnic vam na naših prodajnih mestih nudimo bogat izbor darilnega programa.

V vseh letnih časih boste našli primerno darilo za najrazličnejše namene (rojstne dneve, poroke, obletnice, maturo, diplomo,…). Darila in dekorativne izdelke sezonsko dopolnjujemo, da so v duhu letnega časa, ki ga živimo.

Darila pa lahko izberete tudi iz našega celotnega prodajnega sortimena in oblikujete prav posebno darilo, ki je morda zelo praktične narave, zlasti za tiste, ki jim je blizu delo z rastlinami.

Izbrano darilo vam z veseljem dekoriramo za priložnost, ko ga boste poklonili.


Aranžiranje

Aranžiranje

Slovenci smo upravičeno ponosni na naš odnos do obdarovanca, ki ga znamo izraziti s strokovno zavitim darilom. Aranžiranje darila je naša posebnost, ki v drugih državah ni tako močno razvita, kakor pri nas.

Prerasla je v pravo umetnost, ki jo tudi priročne darilne vrečke ne morejo izkoreniniti.

V prenesenem pomenu govori o tem, da nam obdarovanec veliko pomeni in smo se zanj prav posebej potrudili, ker smo z darilom zavili v cvetličarno, kjer so nam darilo zavili in dekorirali s cvetjem ali drugimi materiali.

Včasih pa poleg lepo dekoriranega darila poklonimo tudi samostojen šopek cvetja. Strokovno aranžirano darilo je izdelek z dodano vrednostjo in ne le darilo, ki ste ga kupili.


Zemlja in gnojila

Na prodajnih policah imamo izbrane blagovne znamke gnojil in substratov, ki jim zaupate že vrsto let.

Na voljo so vam uveljavljene, razširjene in kvalitetne blagovne znamke, ki se nekoliko razlikujejo med seboj po sestavi in kvaliteti. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali, kaj izbrati za vaše rastline, ki jih gojite.

Gnojila so na voljo v različnih oblikah in embalažah, ki jih nudijo različni proizvajalci.

Substrati so na voljo tako za najbolj razširjene rastline, kakor tudi za tiste, ki imajo posebne zahteve, kot so rododendroni, hortenzije, rese ali pa citrusi in orhideje.


Semena, čebulice, krompir

V naših prodajalnah so vam na voljo semenske vrečice različnih proizvajalcev, ki ponujajo raznovrstni sortiment zelenjavnih in okrasnih rastlin, kakor tudi začimb in dišavnic.

Spomladi in jeseni naše police napolnimo s sezonskimi čebulicami, ki vas bodo naslednjo sezono razveseljevale z bujnim cvetenjem.

Semenski krompir ponujamo v različnih embalažah, ki so primerne zlasti za vrtičkarje, zato je v manjših embalažah, da si lahko privoščite več različnih sort, ki jih sami preizkusite.


Keramika,steklo, glina, pvc

Keramika,steklo, glina, pvc

Na naših policah boste našli najrazličnejše okrasne posode iz keramike, ki jih uporabljamo za lončnice, Nekatere pa uporabljamo tudi za sezonske aranžmaje iz svežega, suhega ali umetnega cvetja.

Glinene posode so primerne za zunanje nasaditve, ki jih postavimo pred hišo, na teraso ali pa za manjše nasade, ki so primerni za pokopališča. Steklo je vedno primeren in lep material, ki ga cvetličarji porabimo na različne načine.

Najpogosteje kot vaze za cvetje ali pa okrasno posodo za lončnice in druge sezonske dekoracije, ko želimo, da pride do izraza prosojno steklo. Pvc posode so praktične, ker so lažje od katerega koli drugega materiala.

Novi materiali so sodobni, lepi, praktični in predvsem trendovski.


Vrtnarski dodatki

Na vrtu potrebujemo številne vrtnarske pripomočke za lažje in uspešnejše delo.

Na voljo so vam pripomočki iz tako imenovanega vodnega programa, s katerim si olajšate zalivanje, namakanje in vsa ostala opravila, ki so na vrtu povezana z vodo.

V ponudbi imamo tudi orodja za delo na vrtu in zaščitne rokavice, ki sodijo med nepogrešljive pripomočke na vrtu.

Na naših policah najdete še mnogo drugih sodobnih vrtnarskih pripomočkov, zaradi katerih bo delo lažje in enostavnejše.