Jesenska ponudba
« Nazaj na novice

Jesenska ponudba

17 oktober 2023

Lastna proizvodnja, manj transportnih poti


V naši enoti Vrtnarstva in Hortikulture smo ponosni na lastno proizvodnjo, ki se razprostira na kar 17 rastlinjakih. Naša pestra ponudba vključuje raznoliko izbiro rastlin za različne letne čase. V spomladanskem času razveseljujemo naše stranke z bogato izbiro balkonskega cvetja. 

Poleg tega pa se ponašamo z jesensko ponudbo, klasičnih mačeh, kot visečih, ki dodajo barvitost in svežino vsakemu vrtu ali balkonu. Seveda pa ne smemo pozabitti na izjemno priljubljene krizanteme. Naše krizanteme so na voljo tako za rezano cvetje kot tudi ulončene, ki polepšajo domove in vrtove s svojimi živopisnimi barvami. Ne manjka pa tudi ciklam, ki s svojimi nežnimi cvetovi prinašajo eleganco in toplino v vsak prostor.

Naša strokovna ekipa skrbi za kakovost in lepoto vsake rastline, ki zapusti naše rastlinjake. Zavzeto delamo, da bi strankam ponudili najboljše izdelke in ustvarili čarobne okolice, polne cvetja in zelenja. Obiščite nas in doživite čar vrhunske vrtnarske ponudbe ter odkrijte lepoto narave v vsej svoji slavi.