SADIKE ZELENJAVE

Čas je, da posadimo sadike različnih sort radičev, endivij, glavnate solate, zelja, cvetače, brstičnega ohrovta, kodravolistnega ohrovta, brokolija in  še mnogih drugih sadik, ki so na voljo v tem času in je še čas sajenja.
 
Prazna mesta na vrtu ali v rastlinjaku moramo te dni sproti zasaditi na novo, saj je še kar nekaj vegetacijskih dni, ko bodo rastline uspevale in nam nudile okusne jesenske in celo zimske obroke. Pred vsako saditvijo novih rastlin moramo zemljo prerahljati in dodati nekaj organskega bio gnojila, pozabiti pa ne smemo niti na kolobar. Tudi za setve še ni prepozno. Sejemo lahko še solate, blitvo, špinačo, rukolo, radiče in endivijo za rezanje.
 
Premislite kam boste sejali in sadili, da bo zimsko pokrivanje enostavnejše. 

SODOBEN INTERIER

V naših trgovinah lahko izbirate artikle za sodoben interier, ki morda niso na voljo na vsakem koraku.Z njimi lahko razveselite najbližje, ko izbirate darilo za posebne priložnosti ali pa polepšate in spremenite svoj dom.

Včasih je potrebno zelo malo, da iz stanovanja ali hiše naredite prijeten dom. Veliko navdihujočih idej najdete med našimi prodajnimi policami, seveda pa nas v vsakem trenutku lahko vprašate za nasvet in radi vam bomo svetovali, kaj se poda skupaj, kakšno barvno kombinacijo izbrati in kateri so zadnji oblikovalski modni trendi.

Obiščite nas in uživajte med različnimi možnostmi, ki so vam na voljo.

VSE ZA DOM

Taščini jeziki že dolgo niso več samo takšni, kot so jih poznale naše babice. Na voljo so številne različne sorte in oblike, ki v trendovskem keramičnem okrasnem lončku na lesenem podstavku dobijo povsem novo podobo.

Rastlina je nezahtevna za gojenje. Bolje, da jo čim manj zalivamo,kajti pretirano zalivanje jo uniči. Lonček na nizkem stojalcu pa dekoracijo naredi opazno, kamorkoli jo postavimo. Ne potrebuje veliko svetlobe, zato bo hvaležno kljubovala času, četudi pogoji ne bodo optimalni.

Vam je všeč katera druga lončnica? Vabljeni. Izbira je velika in vsak teden nekoliko drugačna, sveža.

© Copyright GGNM 2015