OKRASNE GRMOVNICE

Topel november, ko zemlja še ne zmrzuje, je kot nalašč za sajenje zunanjih okrasnih rastlin, med katere sodijo zimzelene in listopadne grmovnice, kot tudi najrazličnejši iglavci.

V modi so iglavci, ki so gojeni na deblu v krošnjo, piramido, spiralo in druge zanimive oblike. S primerno rezjo takšne iglavce oblikujemo in hkrati omejujemo v rasti, zato so leta in leta zanimiv dekorativni element na vrtu.

Takšne rastline lahko gojimo tudi v okrasnih loncih na terasah, le da pazimo na zadovoljivo količino gnojil in vode, ki jo potrebujejo rastline v omejenem rastnem okolju. 

Ne glede na to ali boste na novo zasadili celoten vrt ali pa z nekaj zanimivimi rastlinami le popestrili obstoječega, vas vabimo, da nas v teh dneh obiščete in si ogledate izjemno pestrost ponudbe zunanjih okrasnih grmovnic in dreves.

PRAZNIČNA DEKORACIJA

Pred nami so dnevi, ko se bomo pripravljali na 1. adventno nedeljo, božič in novo leto. V teh dneh želimo naše domove oddeti v praznično vzdušje, zato iz omar vzamemo škatle z dekoracijami iz preteklih let. Da bi stari spomini zasijali v novi podobi, vsako leto dodamo nekaj malega, novega okrasja.

V trgovinah GG Novo mesto imamo v teh dneh bogato ponudbo za praznike, ki je trendovsko obarvana in vam lahko služi kot navdih, če radi ustvarjate sami ali pa se poslušujete izdelkov, ki so nastali v naših delavnicah.

Vsako leto se potrudimo in vam ponudimo tako nekaj klasičnih, tradicionalnih, prazničnih artiklov, kot tudi tistih, ki jih zapovedujejo zadnje modne smernice. Pridite in oglejte si kaj prinašajo novega letošnji trendi.

NEKEGA BOŽIČNEGA DNE

V naših trgovinah že vlada praznično vzdušje. Tudi letos smo poskrbeli, da boste deležni trendovskih postavitev. Ena izmed takšnih je tudi okrašeno novoletno drevesce na sliki, kjer so uporabljeni precej nenavadni oziroma drugačni elementi okrasitve, kot smo jih vajeni doslej v tradicionalni postavitvi.

V tem primeru se mešajo ciklamni, srebrni, sivi in beige odtenki. Teksture materialov pa niso le praznične bleščeče, ampak tudi mat in celo volnato puhastega otipa in izgleda. 

Poleg uporabljenih okraskov na smreki je na voljo še mnogo drugih dekorativnih elementov, med katerimi lahko izbirate in jih uporabite v vaših adventnih venčkih in prazničnih namiznih dekoracijah.

© Copyright GGNM 2015